Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.
zonwering installateur bekijkt installatie van zonwering voor groot raam te Aalter.
03

zonwering

Zonwering is de voorbije zomers een echte noodzaak gebleken. Zonder zonwering warmt je huis mee op tijdens een warme periode of hittegolf. Bij DBS kan je terecht voor buitenzonwering zoals screens, knikarmschermen en verandazonwering.

Screens zorgen bij warme dagen voor enkele graden verschil! Hét grote voordeel van screens (t.o.v. rolluiken) is dat anderen niet naar binnen kunnen kijken, maar jij wel naar buiten! Door de strakke uitstraling zijn ze dé finishing touch van jouw buitengevel. Wil je schaduw creëren op jouw terras, dan stelt DBS een knikarmscherm voor dat bevestigd wordt aan je buitengevel. Met de gepaste verandazonwering kan je blijven genieten van die mooie ruimte, ook in de zomer.

Onze partners

Zijaanzicht van een openstaande luifel die schaduw geeft op een zonnige dag.

Referenties

Vlotte service en prima kwaliteit!

Charlotte & Tiemen

Stijn dacht samen met ons mee om tot een mooi resultaat te komen. Hij communiceert duidelijk. Niet alleen met ons, maar ook met de betrokken aannemer en andere partijen. Wij zijn zeer tevreden!

Pietien en Glenn

Heel tevreden van Stijn zijn werk. Heel correct en levert topkwaliteit. Een vakman op elk vlak!

Lieve & Sandra