Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.
Ramen plaatser staat op een hoge ladder tegen de gevel van een huis in Aalter.
02

rolluiken

Rolluiken blijven van onschatbare waarde: We gebruiken ze voor verduistering tijdens de nachtrust, en houden er de binnenhuistemperatuur beter mee onder controle tijdens de zomer en winter.

Ook zijn rolluiken een onderdeel van inbraakpreventie, ze geven mensen een veilig gevoel. Bovendien werken rolluiken ook geluidsisolerend. Dus woon je bijvoorbeeld naast een drukke baan, dan kunnen rolluiken een oplossing voor geluidsoverlast zijn! Genoeg voordelen dus om rolluiken te installeren.

Overweeg beslist de installatie van een geautomatiseerd systeem. Dat is bijzonder handig, want met één druk op de knop gaan al je luiken naar beneden of naar boven! Heb je al rolluiken in je woning, dan kan je ze zeker nog voorzien van een automatische werking. Zo hoef jij al die zware luiken niet meer omhoog te trekken.

DBS is dealer van Verano rolluiken in pvc of in aluminium. Je hebt een grote keuze, zodat je zeker de rolluik vindt die past bij jouw ramen. Stijn helpt jou uiteraard bij deze beslissing met deskundig advies.

Onze partners

Referenties

Vlotte service en prima kwaliteit!

Charlotte & Tiemen

Stijn dacht samen met ons mee om tot een mooi resultaat te komen. Hij communiceert duidelijk. Niet alleen met ons, maar ook met de betrokken aannemer en andere partijen. Wij zijn zeer tevreden!

Pietien en Glenn

Heel tevreden van Stijn zijn werk. Heel correct en levert topkwaliteit. Een vakman op elk vlak!

Lieve & Sandra