Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.
DBS plaats grote raampartijen in landelijk gebouw te Aalter.

ramen

DBS werkt al jarenlang samen met Verona.pro, en Stijn kent dus het volledige gamma door en door. Zo kan hij uit het ruime aanbod net dat profiel selecteren dat aansluit bij jouw wensen.

De kleurenkiezer van Verona.pro helpt jou om de kleur uit te zoeken die het beste past bij de gevelsteen en dakbekleding.

Met een goede onderhoudsbeurt af en toe, zien de profielen en het glas er zelfs jaren na plaatsing nog goed uit! DBS gebruikt zowel aluminium als pvc-profielen.

01

aluminium

Aluminium profielen worden vaak gekozen omdat ze een strakke vormgeving garanderen. Welke woonstijl je ook wilt, met deze profielen kan je alle kanten uit! Bovendien kan je ook grote raampartijen plaatsen met aluminium profielen.

DBS is een erkende installateur van Reynaers Aluminium profielen, en Stijn volgt geregeld nascholingen. Zo blijft hij op de hoogte van de nieuwste producten van Reynaers Aluminium, en krijg jij enkel het beste profiel!

PVC-profiel plaatser ramen DBS Aalter

pvc

Als je isolatiewaarde en prijs belangrijk vindt, dan is pvc een zeer goede keuze. DBS bespreekt met jou het uitgebreide aanbod van pvc-profielen. Na zijn professionele uitleg ga je voor het VEKA-venstersysteem dat aansluit bij jouw kwaliteitseisen.

Onze partners

2 raam installateurs plaatsen een groot raam met zwarte aluminium profielen.

Referenties

Vlotte service en prima kwaliteit!

Charlotte & Tiemen

Stijn dacht samen met ons mee om tot een mooi resultaat te komen. Hij communiceert duidelijk. Niet alleen met ons, maar ook met de betrokken aannemer en andere partijen. Wij zijn zeer tevreden!

Pietien en Glenn

Heel tevreden van Stijn zijn werk. Heel correct en levert topkwaliteit. Een vakman op elk vlak!

Lyndsay Van Damme