Tijd voor verandering.

Deze website wordt niet ondersteund door Internet Explorer. Als u deze website verder wilt bekijken kan u best upgraden naar een betere browser. Hieronder vindt u alvast enkele suggesties.
Door op "accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.
Zwarte sectionale garagepoort.

sectionale garagepoorten

Ben je op zoek naar een functionele maar ook fraaie garagepoort, dan neem je zeker contact op met DBS! Stijn werkt samen met het Belgisch/Nederlandse merk Verano. Geen enkele garagepoort is hetzelfde, want jij kan zelf een unieke combinatie maken van type, dessin, paneel en kleur…

04

Ga je voor een traditionele poort of durf je wat gewaagder te gaan? Bespreek de mogelijke opties met Stijn, en geniet elke dag van jouw garagepoort op maat!

Onze partners

Referenties

Vlotte service en prima kwaliteit!

Charlotte & Tiemen

Stijn dacht samen met ons mee om tot een mooi resultaat te komen. Hij communiceert duidelijk. Niet alleen met ons, maar ook met de betrokken aannemer en andere partijen. Wij zijn zeer tevreden!

Pietien en Glenn

Heel tevreden van Stijn zijn werk. Heel correct en levert topkwaliteit. Een vakman op elk vlak!

Lieve & Sandra
2 raam installateurs plaatsen een groot raam met zwarte aluminium profielen.
DBS focus op houten deur
Gesloten zwarte zonwering
Zijaanzicht van een openstaande luifel die schaduw geeft op een zonnige dag.