Plissé vliegendeuren

De plissé vliegendeur, met z'n decoratieve geplisseerde insectengaas, is DE oplossing voor keukendeuren en enkele en dubbele tuindeuren.

De in de treklijst geïntegreerde borstel zorgt ervoor, dat de deur goed en geruisloos sluit. Ook maakt deze constructie het mogelijk om twee deuren tegen elkaar te laten sluiten, bijvoorbeeld bij dubbele tuindeuren of een brede schuifpui. Het geplisseerde gaas is veel beter zichtbaar dan vlak gespannen gaas. Zo zullen "ongelukjes" minder vaak voorkomen en mocht er toch een kind, kat of hond met het gaas in aanraking komen, dan is de oneffenheid gemakkelijk te herstellen. Het gaas neemt steeds weer de oorspronkelijke vorm aan. Desgewenst kan de deur weer gemakkelijk uit de geleider worden genomen voor reiniging of winteropslag. Voor het reinigen van het gaas is niet meer nodig dan wat water en een zachte borstel.

Door het schakelmechanisme kan de treklijst in elke gewenste stand blijven staan. Een klik- of magneetsluiting is niet meer nodig en ook het hinderlijke terugschieten zoals dat bij sommige rolhordeuren kan gebeuren, behoort tot het verleden.
De ondergeleider is slechts 3 mm hoog. Een onbelemmerde doorgang is dus gegarandeerd.

De geleiders zijn uitgevoerd in hoogwaardig aluminium.

De Bruyne Stijn werkt met volgend merk: Feneko

Plissé vliegendeuren « Afbeeldingen & voorbeelden

  • Plissé vliegendeuren afbeelding 2
  • Plissé vliegendeuren afbeelding 3
  • Plissé vliegendeuren afbeelding 4
  • Plissé vliegendeuren afbeelding 5
  • Plissé vliegendeuren afbeelding 6