PVC

De pvc-profielen die DBS gebruikt zijn VEKA profielen uit het gamma SOFTLINE 70 AD EN SOFTLINE 82 MD.

Door de talrijke mogelijkheden van de profielen kunnen wij uw persoonlijke wens realiseren.

Dit zowel voor moderne woningen als voor de retro-stijl.

De SOFTLINE 82 MD profielen zijn bijzonder geschikt voor 3-dubbel glas. Zo kan u een nog betere isolatiewaarde te bekomen.

Ramen moeten aan een aantal vereisten beantwoorden. De keuze van het beslag, het glas, de dichtingen en de grondstof hangt daarmee samen. Bij VERTIRAMA doen we hierbij geen toegevingen in kwaliteit. 

Door voortdurend te investeren in nieuwe technieken, materialen, machines en software zijn we in staat uw ramen op de meest performante wijze te vervaardigen wat leidt tot een uitzonderlijk hoogstaand kwaliteitsraam. 

De hoogwaardige profielen van VEKA hebben een volledig glad oppervlak. Daardoor wordt ook een grondige schoonmaakbeurt veel eenvoudiger.

Ramen zijn een belangrijk onderdeel als het om veiligheid gaat. Let dus bij uw keuze op de kwaliteit. Vertirama ramen zijn gemaakt uit uiterst stabiele VEKA profielen die standhouden bij extreme belastingen, steeds voorzien van minimum  twee veiligheidssluitpunten, ook in de basisuitvoeringen. Speciaal beslag en aangepast glas verhogen de inbraakveiligheid.

Geluidswerende ramen verhogen de kwaliteit van de woning en zorgen ervoor dat lawaai geen stressfactor wordt. Vertirama ramen zijn in de standaarduitvoering reeds voldoende geluidswerend. Er zijn verschillende mogelijkheden om die eigenschap verder aan te passen.

Een raam moet in zijn bestaan heel wat tegenhouden: wind en regen, hagel, hevige hitte en sterke koude. Kwaliteitsramen van VERTIRAMA zorgen niet alleen voor een goede temperatuur in huis maar ook voor besparingen in de geldbeugel. De uitstekende isolerende eigenschappen doen uw verwarmings-  en /of koelingskosten  gevoelig dalen wat behalve uw geldbeugel ook het milieu ten goede komt.

Alle profielresten vanuit de productie en oude pvc ramen worden door VEKA op de meest milieuvriendelijk wijze gerecycleerd tot nieuwe profielen en/of accessoires die niet enkel in de raamsector worden ingezet.

PVC

Ramen en deuren

Info & Contact

De Bruyne Stijn
Buntelarestraat 44
B-9910 Knesselare
Geregistreerde aannemer