Rolpoorten

Rolpoorten
Ruimtebesparend! Fungeert als een rolluik maar dan groter. De lamellen rollen op in de bak waardoor u geen hele plafond installatie in uw garage heeft. Rolpoorten worden op een uiterst eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier bediend, uiteraard elektrisch. Een kwalitatief sterke motor doet het zware werk. De afstandsbediening is voor u!


Duurzaamheid en vormgeving
Wilt u graag het zekere voor het onzekere nemen? Het nuttige met het aangename combineren? Dan weet u de rolpoorten van Verano op waarde te schatten. Deze rolpoorten combineren een veilig gevoel met duurzaamheid en vormgeving. Sterke geleiders, lamellen met zichtvenster en ventilatieprofiel en een soepele werking, het is allemaal mogelijk met de Verano rolpoorten. De maatvoering in hoogte kan variëren van 1 tot maar liefst 4 meter.

Een veilig gevoel
Met rolpoorten van Verano kiest u voor gemoedsrust. Een sterke, veilige en praktische oplossing om grotere oppervlakten af te sluiten of als alternatief voor een garagepoort. De rolpoorten werken als goed hangend sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveer. Ze kunnen niet opgetild worden. Verano rolpoorten vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolpoorten zijn tevens goede geluidsisolatoren.

Voor jaren plezier
Wilt u rolpoorten die jarenlang storingsvrij hun werk doen? De lamellen van Verano zijn gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen soepel hun werk.

In harmonie met het pand
Met rolpoorten van Verano maakt u een goede keuze. De rolpoorten zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Alle rolpoorten worden op maat gemaakt. U bent verzekerd van een sluitend samenspel met uw pand! Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is mogelijk.


Rolpoorten « referenties

  • 4rolvb2

Rolpoorten

Garagedeuren

Info & Contact

De Bruyne Stijn
Buntelarestraat 44
B-9910 Knesselare
Geregistreerde aannemer