Nice

Eenvoud en functionaliteit, mooi comfort en veiligheid zijn de troeven van Nice.

Eenvoud en functionaliteit
Eenvoudige en functionele oplossingen, bedacht om uw wooncomfort te verhogen: een breed gamma van systemen voor de automatisering van poorten, garages, rolpoorten, barrières, zonwering, rolluiken en vanaf nu ook alarmsystemen. Alle producten zijn onderling compatibel; ideaal zowel bij nieuwbouw als bij verbouwingen, om een gecoördineerde automatiseringsinstallatie te creëren voor elk type woning, kantoor, hotel, woongemeenschap..

Mooi comfort
Een automatiseringsinstallatie verhoogt de reële waarde van uw woning: producten die uitgedacht zijn om de moderne woning te verrijken, zonder dat ze de omgeving, waar ze geïnstalleerd worden verstoren, om alledaagse handelingen comfortabeler en eenvoudiger te maken. Als het regent wordt u niet langer nat wanneer u de poort moet openen, om de zonwering op te trekken hoeft u niet meer langs alle kamers te gaan, en u hoeft ook geen trappen meer op en af te lopen om de rolluiken neer te laten; u kunt alle automatiseringen van de woning comfortabel met één enkele afstandsbediening besturen.

Veiligheid
Systemen die ontworpen zijn om u en uw woning maximale veiligheid te verzekeren, om de risico's die typerend zijn voor niet-geautomatiseerde installaties te vermijden. De kinderen spelen veilig in de tuin, honden en katten blijven ver uit de buurt van de weg, op elk moment kunt u uw auto snel veilig binnen zetten; als de stroom uitvalt, blijft de installatie gewoon werken. U hebt de zekerheid dat alles afgesloten en beveiligd is.

De Bruyne Stijn werkt met volgend merk: Nice

Nice

Automatisatie

Info & Contact

De Bruyne Stijn
Buntelarestraat 44
B-9910 Knesselare
Geregistreerde aannemer